Autolakering af busser

Autolakering - Bus lakeret hos City Group i Middelfart

Førende på markedet for hellakering og reparationslakering af busser

City Group har gennem årene opbygget stor erfaring i lakering og dekorering af busser. Vi er førende på markedet, og vores kundekreds tæller mange tilfredse vognmænd og busforhandlere over hele Danmark. Vi er bevidste om behovet for hurtig levering, både når det gælder hellakering, skadelakering og dekorering af busser. Vi råder over fire storvognssprøjtekabiner samt et stort forberedelsesrum. Dermed har vi mulighed for at arbejde på et større antal busser samtidig og sikrer hurtig levering. Vi råder over to vægmonterede og to mobile mandskabslifte, så intet arbejde foregår fra stiger. Dermed sikres præcisionsarbejde på de enkelte busser.

Lakering i høj kvalitet og med perfekt finish

Vi lægger vægt på høj kvalitet og perfekt finish, og vi bestræber os på altid at aflevere resultater, som til fulde lever op til kundens forventninger.

Alt fra sandblæsning til montering af logo

Vi tilbyder afmontering og påmontering af dele, sandblæsning og metallisering af kritiske ruststeder, reparation af glasfiberdele, samt reparation af plastdele. Vi udfører endvidere hellakering som reparationslakering og skadeslakering af busser samt stafferinger, dekoration og montering af folietekster og logo.

 

 

Send os en mail på: mail@citygroup.dk - gerne med foto af opgaven. Eller ring til os på telefon 63 41 90 00.