Brandsikring af bygninger over hele Danmark - Stål, beton og træ

Isolatør - Brandsikring af byggeri - 5 biler klar til udrykning

Brandtekniske beregninger, rådgivning og kvalitetssikring ifm. brandsikring

City Group foretager som brandteknisk isolatør nøjagtige beregninger i forbindelse med brandsikring af byggeri. Vi sikrer dermed både god økonomi og at byggeriet overholder funktionskravene til brandisolering i dansk byggeri. Vi tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af brandsikring af bygninger.

Kvalitetssikring

 

Brandsikring af beton med sprøjte eller pladebats

City Group tilbyder brandsikring af beton, hvad enten det drejer sig om montering af pladebats eller sprøjtepåføring. Vi påtager os opgradering af eksisterende betondæk, tunneller, betonsøjler og bjælker.

 

Brandmaling med certifikat og garanti

City Group råder over markedets bedste sprøjteudstyr til brandmalingsprocessen. Vi tilbyder certifikat og garanti på de enkelte opgaver, samt skriftlig opbakning fra vores leverandører af brandmaling.

Brandhæmmende maling

 

Brandfugning over hele Danmark

City Group har en fast flåde af servicevogne og rykker ud til opgaver med brandfugning over hele Danmark. Brandfugning forhindrer spredning af røg og brand

 

Brandisolering med brandbats

City Group er en af markedets absolut førende isolatører med speciale i montering af brandbats til brandisolering af stålsøjler, stålbjælker og stålspær. Brandisolering med brandbats

 

Stor kapacitet i egne haller ved motorvejen i Middelfart

Vores store kapacitet sikrer hurtig gennemgang og hurtig levering. Vi har truckkapacitet på op til 18 tons, aflæggervogne og andet udstyr til håndtering af stort gods i vores haller tæt på motorvejen i Middelfart.