City Group Brandsikring A/S

City Group Brandsikring er en af Danmarks største virksomheder inden for brandsikring af bygninger. Vi har stået bag brandisolering og brandmaling af stål, træ og beton med ISO 9001 kvalitetsstyring af en lang række kendte bygninger i ind- og udland.

City Group Brandsikring af stål, træ og beton

Vores centrale placering i Middelfart sikrer minimale transportomkostninger i forhold til brandmaling af bygningselementer på fabrik.

 

Brandmaling

Brandmaling

Vi råder over markedets bedste sprøjteudstyr til brandmaling. Med 80-1 airless pumpe, forvarmer til malingen og professionelle overfladebehandlere, sikrer vi en supergod finish og optimal glat malingoverflade

Rådgivning

Professionel rådgivning

Vi lægger vægt på, at brandsikringen bliver udført efter forskrifterne, men dog hverken for meget eller for lidt.

Brandisolering

Brandisolering

City Group Brandsikring er en af markedets absolut førende montører af brandbatts og brandgips på stålsøjler, stålbjælker og ventilationskanaler.

Brandlukning, brandfugning og brandtætning

Brandlukning

City Group Brandsikrings dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere, rykker ud til alle typer opgaver med brandfugning og brandtætning af gennemføringer over hele Danmark.

Mange års erfaring med brandsikring sikrer os konkurrencedygtige priser

På baggrund af vores mange års erfaring har vi over tid opnået stor know how, i forhold til de forskellige leverandørers produkter.

Ud fra dette kan vi i forhold til beregninger af projekter hver gang finde de helt rigtige lagtykkelser, og på den måde sikre optimal brandbeskyttelse med mindst mulige lagtykkelser. De besparelser vi opnår her, kommer vores kunder til gode.

På den baggrund vil det oftest være fordelagtigt for hovedentreprenører og andre, at bestille brandmaling og isolering direkte hos City Group. Tillige spares ”mellemmandens” avance.

 

Reference - Brandsikring af Bestseller bygning i Aarhus

Brandsikring af Bestseller HQ i Aarhus

City Group har stået for brandsikring af hundredvis af bygningsprojekter i Danmark og i udlandet. Herunder har vi stået for brandmaling af bygningselementer til Bestsellers markante hovedkvarter på Aarhus havn – se referencer

 

top