Brandisolering af stål med brandbats og brandgips

Brandisolering af bygninger og konstruktioner

Vi brandbeskytter bærende konstruktioner med brandbats og brandgips

City Group er en af markedets absolut førende montører af brandbats på stålsøjler, stålbjælker og ventilationskanaler. Stål er et af de mest anvendte materialer til bygningskonstruktioner. Da stål er problematisk i brandmæssig henseende, er det vigtigt, at bærende stålkonstruktioner som stålsøjler, stålbjælker og stålspær bliver isoleret korrekt og effektivt.

Mange års erfaring i brandisolering af stålkonstruktioner

Vi har mange års erfaring med brandisolering af stålkonstruktioner med brandbats, som brandisolerer effektivt, og samtidigt er yderst nemt og økonomisk at sætte op med svejsestritter. Vi arbejder med både Conlit og Protecta produkter. Ved brandisolering af stålkonstruktioner kan brandbats monteres færdigt uden anden forarbejdning end tilskæring. Er der tale om en synlig løsning, hvor æstetik er i højsædet, kan vi levere brandbats med påklisterede gipsplader eller med hvid vlies overflade.

Vi sørger for korrekt, hurtig og effektiv montering af brandbats

Brandbats kan ved brug af svejsestrittere monteres yderst effektivt på stålsøjler, stålspær og stålbjælker. Monteringsmetoden optimerer arbejdsgange, reducerer monteringstid, og giver samtidigt en brandsikring, der lever op til gældende europæiske standarder.

 

 

Ønsker du et tilbud, så send os en mail på: mail@citygroup.dk. Eller ring til os på telefon 63 41 90 00.