Brandmaling af stål, beton og træ uden appelsinskalseffekt

Brandmaling af stål

Brandmaling uden appelsinskalseffekt

Almindelige brandmalinger fremstår typisk med en kedelig appelsinskalsagtig overflade. Dels på grund af malingens sammensætning, og dels på grund af,at brandmalingen ofte påføres i meget tykke lag. City Group tilbyder imidlertid en brandmaling, som lægger sig fuldstændig glat på emnet, og som kun koster 20-30% mere end almindelige brandmalinger. Denne brandmaling fås i gennemfarvede RAL farver, glans 5, som dækker en stor del af det mest brugte i byggerier i dag. Produktet er i dag beregnet til 30-60 minutter eksponering, men forventes senere at kunne klare op til 120 minutters eksponering. Malingen er kun til indendørs brug.

Brandhæmmende maling med garanti

City Group råder over markedets bedste sprøjteudstyr til brandmaling. Med 80-1 airless pumpe, forvarmer til malingen og professionelle overfladebehandlere, sikrer vi en supergod finish.

Brandmaling af stål, beton og træ med certifikat og garanti 

City Group er certificeret til at arbejde med de fleste kendte brandmalinger. Vi råder over markedets mest avancerede sprøjtudstyr til brandsikring. Vi sikrer uovertruffen finish med 80-1 airless pumpe, forvarmer til brandmaling og ikke mindst vores professionelle overfladebehandlere. Vores kontrolmålinger sikrer god kvalitet med overholdelse af lagtykkelse og vedhæftning. Vi tilbyder selvfølgelig certifikat og garanti på de enkelte opgaver, samt skriftlig opbakning fra leverandører af brandmaling.

Brandmaling på byggepladsen eller i store malekabiner i Middelfart

City Groups store kapacitet på løftegrej og vogne kombineret med rationelle arbejdsgange giver grundlag for meget attraktive priser. Vi råder over seks store malekabiner på vores fabrik i Middelfart. Vi har truckkapacitet op til 18 tons, aflæggervogne og andet udstyr til håndtering af selv meget stort gods. Vi har derfor ingen praktisk begrænsning på størrelsen af emner - hvis det kan transporteres på vejene, så kan vi håndtere det!

 

 

Brandmaling - Musikkens Hus i Aalborg

City Group har stået for brandisolering, brandlukninger, brandfugning
og brandmaling i det nyopførte Musikkens Hus ved Aalborg havnefront.

 

 

Ønsker du et tilbud, så send os en mail på: mail@citygroup.dk - gerne med foto af opgaven. Eller ring til os på telefon 63 41 90 00.