Metallisering af emner i alle størrelser og alle mængder

Metalisering af af jernkonstruktion i Middelfart

Vi metalliserer alt fra gamle veteranbiler til store komplekse jernkonstruktioner

City Group råder over markedets nyeste og mest avancerede metalliseringsudstyr. Vi metalliserer lastbilchassiser, ladopbygninger og alle former for jernkonstruktioner. Vi tilbyder metallisering af stålemner i alle størrelser med en kapacitet på op til 20 meter i længden og 6 x 6 meter i højde og breddeMed en truckkapacitet på op til 18 tons håndterer vi de fleste løfteopgaver. Vi afregner på timebasis og ikke efter emnernes vægt.

Metallisering kombineret med lakering

Metallisering kan stå alene, men den giver også en uovertruffen vedhæftning ved eventuel efterfølgende behandling med epoxy- eller polyuretan primer og toplak. Metallisering er fleksibel og giver mulighed for hurtig behandling af enkeltemner, såvel som serier. Til offshore og hvor der i øvrigt forlanges høj grad af rustbeskyttelse, er metallisering det bedste grundlag for en lakeringsopbygning.

Sprøjtemetallisering er ofte bedre end galvanisering

Metallisering er en overfladebehandling, der på mange måder kan sidestilles med galvanisering. Til forskel fra galvanisering, påføres metallisering ALTID på en 100 % ren, tør og sandblæst overflade. Metallisering påføres manuelt med et specielt sprøjtemetalliseringsanlæg, og der er mulighed for påføring i forskellige lagtykkelser efter kundens behov og ønsker. Sprøjtemetallisering benyttes ofte til emner, der er for store eller for sårbare til almindelig galvanisering.

Metallisering kombineret med overlakering

Metallisering kan sagtens stå alene, men metalliseringen kan på grundlag af uovertruffen vedhæftningsevne også give grundlag for efterfølgende overlakering med epoxy- eller polyuretan primer og toplak. Metallisering er fleksibel med mulighed for hurtig behandling af både enkeltemner og serier.

Metallisering til offshore industrien

Til offshore, og hvor der i øvrigt forlanges høj grad af rustbeskyttelse, er metallisering det bedste grundlag for en lakeringsopbygning. Vi kan påføre metallisering i alle lagtykkelser.

Dag til dag levering...

City Group klarer sandblæsning og metallisering med dag til dag levering når det gælder enkeltdele, og sikrer dig mere fleksibilitet på dine opgaver.

 

 

Ønsker du et tilbud, så send os en mail på: mail@citygroup.dk - gerne med foto af opgaven. Eller ring til os på telefon 63 41 90 00.