City Group Overfladebehandling A/S

City Group er en topmoderne lakeringsvirksomhed beliggende i Middelfart, kun en kilometer fra motorvejen.

Overfladebehandling af bygningselementer i hallerne i Middelfart

Vores medarbejdere er professionelle og engagerede, og vi vægter kvalitet og service i overfladebehandling særdeles højt. Vi har ISO 9001 kvalitetsstyring og meget stor værkstedskapacitet til slyngrensning, sandblæsning, metallisering og industrilakering. Der er således ingen begrænsning ift. vægt og størrelse på de emner, vi kan forarbejde. Vi overfladebehandler alt fra enkelte emner for private kunder til serier i alle størrelser for alle typer virksomheder.

 

Industrilakering i Middelfart

Industrilakering

Vi er en af Danmarks førende virksomheder inden for industrilakering. Vi håndterer små og store serier uden egentlig begrænsning ift. størrelse og vægt.

Rådgivning om overfladebehandling

Rådgivning om overfladebehandling

Vi sikrer vores kunder den helt rigtige korrosionsklasse og en konkurrencedygtig pris gennem god faglig og kompetent rådgivning. Vores lakeringsvirksomhed er beliggende i Middelfart, hvor størstedelen af produktionen foregår. Men vi udfører også malerarbejde rundt i Danmark.

Sandblæsning i haller i Middelfart og mobil sandblæsning

Sandblæsning

Vi foretager miljørigtig sandblæsning i vores haller i Middelfart og mobil sandblæsning af alle typer maskiner og konstruktioner over hele landet.

Slyngrensning i haller i Middelfart

Slyngrensning

På vores rullebaneanlæg tilbyder vi slyngrensning af alle typer emner på helt op til 1.300 mm i bredden og 500 mm i højden.

Metallisering i haller i Middelfart

Metallisering

City Group råder over markedets nyeste og mest avancerede metalliseringsudstyr. Vi metalliserer alle former for jernkonstruktioner.

Lakering af inventar til butikker, kontorer og udstillinger

Inventarlakering

Vi tilbyder lakering af alle slags inventar til butikker, messer og kontorer. Vores mere end 40 års erfaring sikrer vores kunder et perfekt resultat hver gang!

Overfladebeskyttelse efter ISO 12944 og NORSOK kvalitetssikring

ISO 12944 og NORSOK kvalitetssikring

City Group kan tilbyde overfladebeskyttelse efter ISO 12944 industristandarder og NORSOK standarder til olieindustrien.

top