Industrilakering med stor kapacitet og ISO 9001 kvalitetssikring

City Group Overfladebehandling A/S i Middelfart er en af Danmarks ældste virksomheder indenfor industrilakering (vådlakering) og metallisering. Vi håndterer alt fra små emner og serier til helt store konstruktioner.

Industrilakering med ISO 9001

City Groups høje kvalitet inden for industrilakering bygger på mere end 40 års erfaring med lakering af plast, træ og stål

Vi giver dig kvalitet til tiden – og til den rigtige pris

Vi bestræber vi os på at koncentrere os om det, vi er bedst til. Vi stiller os på din side i valg af den rigtige løsning, og med vores store kapacitet og rationelle arbejdsgange kan vi til enhver tid matche konkurrenterne i kvalitet/pris.

 

De sidste skinner til Odense Letbane males. Mere end 55 km skinner – i alt 3300 stk.

 

Industrilakering af jernbaneskinner

Industrilakering af helt store industriemner

Vi er specialiserede i industrilakering af et bredt sortiment af industriemner. Vi ser et stadigt stigende behov for at få overfladebehandlet emner af stor forskellighed i små og store serier. Vi har eget sandblæseri og syv sprøjte-/tørrekabiner, der sammen med vores store forberedelseshaller danner rammen om en særdeles effektiv lakeringsvirksomhed med stor kapacitet.

Industrilakering med conveyor skinner

Stort conveyoranlæg giver et rationelt produktionsflow

Forudsætning for at at vi kan opretholde et effektivt flow på vores værksteder er, at de rigtige værktøjer og ophængningsfaciliteter er til stede. Vi råder over et conveyoranlæg for ophængning til lakering af mindre emner, samt vogne til transport af tunge emner.

Vi råder også over rulleanlæg til slyngrensning af store emner og faciliteter til metallisering.

Vi har alle funktioner vedr. industrilakering under samme tag

Vores motto er kvalitet til tiden, men ikke nok med det: vi kan også levere til den rigtige pris. Hemmeligheden er blandt andet, at vi samler alle funktioner under samme tag: sandblæsning, slyngrensning, metallisering og industrilakering. Vi arbejder altid under princippet om, at kunden får en ærlig pris, også hvis forudsætningerne under produktionsprocessen ændres i forhold til det aftalte. Læs også om ISO 12944 og NORSOK certificering

 

 

Kontakt os vedrørende industrilakering

 

top