Metallisering af stålemner i alle størrelser og alle mængder

Hos City Group metalliserer vi alt fra små enkeltemner og serier til store stålemner og komplekse jernkonstruktioner med ISO 9001 kvalitetssikring

Metallisering af stålemner i Middelfart

Danmarks mest avancerede udstyr til metallisering

City Group råder over markedets nyeste og mest avancerede metalliseringsudstyr. Vi metalliserer lastbilchassiser, ladopbygninger, industriemner og alle former for jernkonstruktioner efter kundens ønsker og krav. Vi tilbyder metallisering af stålemner i alle størrelser og mængder. Vi afregner på timebasis og ikke efter emnernes vægt.

Metallisering med dag-til-dag levering

City Group klarer sandblæsning og metallisering med dag-til-dag levering, når det gælder enkeltdele og mindre leverancer. Dermed sikrer vi dig mere fleksibilitet på dine opgaver. Større opgaver leveres efter nærmere aftale, men også her arbejder vi ud fra at være fleksible.

Metallisering kombineret med lakering

Metallisering kan stå alene, men den giver en uovertruffen vedhæftning ved eventuel efterfølgende behandling med epoxy- eller polyuretan primer og toplak. Metallisering er fleksibel og giver mulighed for hurtig behandling af enkeltemner, såvel som serier. Til offshore, og hvor der i øvrigt forlanges høj grad af rustbeskyttelse, er metallisering det bedste grundlag for en lakeringsopbygning/industrilakering.

Sprøjtemetallisering er ofte bedre end galvanisering

Metallisering er en overfladebehandling, der på mange måder kan sidestilles med galvanisering. Til forskel fra galvanisering påføres metallisering ALTID på en 100 % ren, tør og sandblæst overflade. Metallisering påføres manuelt med et specielt sprøjtemetalliseringsanlæg, og der er mulighed for påføring i forskellige lagtykkelser efter kundens behov, korrosionskrav og ønsker. Sprøjtemetallisering benyttes ofte til emner, der er for store eller for sårbare til almindelig galvanisering.

Metallisering til offshoreindustrien

Til offshore og hvor der i øvrigt forlanges høj grad af rustbeskyttelse er metallisering det bedste grundlag for en god lakeringsopbygning. Vi kan påføre metallisering i alle lagtykkelser. Læs også om kvalitetssikring med NORSOK og ISO 12944

 

 

Kontakt os vedrørende metallisering

top