Brandmaling af stål, beton og træ

City Group udfører brandmaling af bygningselementer med certifikat og garanti på fabrikken i Middelfart og på byggepladser i Danmark og i udlandet.

City Group brandmaling

Vores haller ligger tæt på motorvejen i Middelfart, og det store parkeringsanlæg giver nem adgang til aflæsning og opbevaring af store mængder gods.

City Group Brandsikring råder over markedets bedste sprøjteudstyr til brandmaling

City Group er certificeret iht. ISO 9001 og certificeret til at arbejde med de fleste kendte typer brandmaling. Vi råder over markedets mest avancerede sprøjteudstyr til brandsikring. Vi sikrer uovertruffen finish med 80-1 airless pumpe, forvarmer til brandmaling og ikke mindst vores dygtige overfladebehandlere, som sikrer vi en supergod finish og en optimal glat malingoverflade.

Vores løbende kontrolmålinger sikrer god kvalitet med overholdelse af lagtykkelse og vedhæftning. Vi tilbyder selvfølgelig certifikat og garanti på de enkelte opgaver, samt skriftlig opbakning fra leverandører af brandmaling.

Brandhæmmende maling til træ

Træ vinder mere og mere indpas i byggeriet, og der medfølger flere myndighedskrav om sikring af træ og trækonstruktioner. Ved brandimprægnering af træ kan der samtidig opnås en pæn finish.

Brandmaling uden kedelig appelsinskalseffekt

Almindelig brandmaling fremstår typisk med en kedelig appelsinskalsagtig overflade. Dels på grund af malingens sammensætning, og dels på grund af, at brandmalingen ofte påføres i meget tykke lag. City Group Brandsikring tilbyder imidlertid brandmalingoverflader med minimal appelsinskalseffekt. Hos City Group Brandsikring har vi pga. mange års erfaring perfektioneret vores sprøjteteknikker. Derudover anvender vi brandmalingtyper af høj kvalitet, hvor appelsinskalseffekten fremtræder mindst muligt.

Vælg mellem brandmaling på byggepladsen eller i vores haller i Middelfart

City Group Brandsikrings store kapacitet på løftegrej og vogne kombineret med rationelle arbejdsgange giver grundlag for meget attraktive priser. Vi råder over seks store malekabiner på vores fabrik i Middelfart. Vi har alt i udstyr til håndtering af selv meget stort gods, og har masser af plads til aflægning på vores udenomsarealer. Vi har derfor ingen praktisk begrænsning på størrelsen af emner – hvis det kan transporteres på vejene, så kan vi håndtere det!

Brandmaling af BLOX bygningselementer

City Group har stået for brandmaling af stål i den markante BLOX bygning på Københavns havnefront mellem Den Sorte Diamant og Langebro. Stålkonstruktionerne blev sandblæst, primet og brandmalet i vores haller i Middelfart. Projektet involverede 32 enheder i varierende størrelser, hvoraf den mindste vejede 12 tons. Den største, med en længde på 45 meter og en bredde på 5,5 meter vejede 110 tons. Emnerne kunne uden besvær køres til og fra vores værkstedshaller i Middelfart takket være vores nærhed til den Fynske motorvej.

Skriv en besked

Skriv gerne en besked herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.