Få rådgivning om overfladebehandling

City Group Overfladebehandling A/S er ISO 9001 certificeret. For os er det vigtigt, at give vores kunder en korrekt og god oplevelse, når de kontakter os. Derfor starter de fleste forespørgsler med en god og kompetent rådgivning om overfladebehandling.

OVERFLADEBEHANDLING – RÅDGIVNING

Faglig kompetent rådgivning om overfladebehandling er vigtig

Kompetent rådgivning er vigtig for at vi finder den helt rigtige lakopbygning ved industrilakering, sandblæsning, slyngrensning eller metallisering. Derudover er det vigtig, at vi sikrer den rigtige korrosionsklasse, idet det jo i høj grad har betydning i forhold til malingens holdbarhed. Dette gør sig gældende, hvad enten der skal males til lav korrosionsklasse indendørs eller til høj korrosionsklasse ved udendørs og kystnært miljø. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at vi sikrer en konkurrencedygtig pris.

Vi rådgiver også gerne i forhold til farvesammensætning, glansgrader og andre relevante spørgsmål. Ved alle tilbudsgivninger vil der, hvis det er relevant, foreligge skema med malingleverandørens opbygningsforslag.

I tæt dialog med kunden finder vi den helt rigtige løsning til den specifikke situation. Det er vigtigt for et godt resultat og et fremtidigt samarbejde.

Karl Aage Nielsen

Indehaver og rådgiver
Tlf. 63 41 90 00

Kontakt Karl Aage Nielsen for rådgivning vedrørende overfladebehandling