Få professionel rådgivning omkring regler for passiv brandsikring af bygninger

City Group Brandsikring A/S er ISO 9001:2015 certificeret. For os er det vigtigt, at give vores kunder en korrekt og god oplevelse, når de kontakter os. Derfor starter de fleste forespørgsler med kompetent rådgivning omkring regler for brandsikring.

Ulrik Meyer – Salgs- & Projektchef for brandsikring – Telefon  63 41 90 00

Kontakt os om reglerne for korrekt brandsikring efter forskrifterne

For os er det vigtigt at give den rigtige rådgivning om brandsikring til vores kunder. Det er i sagens natur vigtigt at brandsikring i form af brandisolering, brandlukning og brandmaling bliver udført efter forskrifterne, men det er også af prismæssige årsager vigtigt, at man ikke gør det bedre end der foreskrives. Vores rådgivning sikrer altid den bedste individuelle løsning inden for de givne rammer af projektet.

Kontakt os for priser og regler for brandsikring af bygninger

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, som vi gerne hjælper med svar på, enten fra vores egen interne know how, eller kontakter rundt i vores bagland.

Især omkring brandmaling har vores mange års erfaring givet os stor viden om hvilke produkter, der er velegnede i forhold til den enkelte stål- eller profiltype. Alt sammen for at kunne tilbyde kunden den mest attraktive pris på markedet i forhold til den enkelte opgave, og dermed gøre både vores kunde og os selv konkurrencedygtig.

Gennemgang af bygninger på lokaliteten

I forbindelse med vores rådgivning omkring regler for brandsikring tilbyder vi besigtigelse af eksisterende byggeri og nybyggeri. Ved besigtigelsen står vi for gennemgang, rådgivning og rapportering ift. gældende regler. På den baggrund kan der efterfølgende udarbejdes et specifikt tilbud på udførsel af brandsikring i byggeriet.

 

Kontakt Ulrik Meyer for rådgivning om regler for passiv brandsikring af bygninger

top