City Group – Kvalitet til tiden i mere end 40 år

Læs mere om vores historie.

HISTORIE

City Group (tidligere City Lak) er en familiedrevet industrivirksomhed med mere end 40 års udviklingshistorie.

Kølvrå Autolakering 1976

Virksomheden blev grundlagt af Karl Aage Nielsen, som sammen med en arbejdskollega etablerede lakeringsvirksomhed i Kølvrå ved Flyvestation Karup i 1976.

Bogense Autolakering 1984

Dette samarbejde fortsatte indtil 1984, hvor Karl Aage Nielsen valgte at starte op med autolakering og industrilakering i Bogense under navnet Bogense Auto- og industrilakering. I 1992 startede sønnen, Morten Bo Nielsen, i virksomheden.

Etablering i Middelfart under navnet City Lak i 2000

I vinteren 2000 brændte virksomheden ned i så stort et omfang, at der skulle foretages en nybygning. I den forbindelse besluttedes det at genopføre på den nuværende adresse i Middelfart, hvor vi startede under navnet City Lak A/S, under hvilket navn virksomheden stadig er kendt i vide kredse.

Etablering af City Group Brandsikring A/S i 2017

Brandsikringsdelen af virksomheden skulle vise sig at være meget succesfuld, og på den baggrund fandt man i 2017, at det var nødvendigt med et særskilt A/S til denne aktivitet, nemlig City Group Brandsikring A/S. I dette selskab føres alle aktiviteter, som udføres on site.

Etablering af City Group Overfladebehandling A/S i 2017

Samtidig blev City Lak A/S omdøbt til City Group Overfladebehandling A/S, og man besluttede at koncentrere sig mest om lakering og overfladebehandling af emner i plast, træ og stål i alle afskygninger, hvorimod autolakering over tid ønskes udfaset helt.

Etablering af pulveranlæg i 2020

I 2020 er der etableret et pulveranlæg, så der nu tilbydes pulverlakering i alle korrosionsklasser.

Skriv en besked

Skriv gerne en besked herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.