PULVERLAKERING

City Group Overfladebehandling har valgt at tilføje pulverlakering som en af vore kompetencer, og dermed er det muligt at tilbyde stort set alle former for overfladebehandling.

Pulverlakering

Udover pulverlakering tilbyder vi damprensning, fosfatering, sandblæsningmetalliseringvådlakeringbrandhæmmende maling samt pulvermaling under samme tag, centralt beliggende i Middelfart.

Pulverlakering bliver udført på et manuel anlæg.

Derfor vil pulverlakering som overfladebehandling kunne udføres med vores vanlige fleksibilitet med hurtig levering, af små og mindre serier, i forskellige farver efter kundens ønske.

Ovnkapaciteten er 6,5 meters længde, 2 meters højde, og 1,7 meters bredde. Kapaciteten gør anlægget velegnet til lakering af f. eks. trapper, gelændere, og andre emner til bygningsindustrien, hvor robusthed er afgørende for succes med hensyn til montage m.v.

Høj korrosionsklasse

City Group Overfladebehandling har valgt at benytte epoxy zinc pulver som primer, hvor høje korrosionsklasser er påkrævet, således kan der opnås korrosionsklasse fra C1 til C5I som højeste korrosionsklasse.

Selve pulverlakeringen foretages med en polyurethan pulver som sikrer lakeringens glans i længere tid.

Skriv en besked

Skriv gerne en besked herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.