City Group – ISO 9001 kvalitet til tiden og til den rigtige pris

City Group er en familiedrevet industrivirksomhed. Virksomhedens motto: “Kvalitet til tiden og til den rigtige pris” har være bærende for virksomhedens succes gennem 40 år.
PROFIL

Produktionshaller med meget stor kapacitet i hjertet af Danmark

City Groups hovedsæde og haller ligger tæt på motorvejen ved Middelfart. Vi har kapacitet til håndtering af meget store emnestørrelser og mængder både i vores haller i det omliggende areal, hvor der masser af plads til af- og pålæsning samt opbevaring. Vi er stærkt konkurrencedygtige, fordi vi i Middelfart har samlet industrilakeringslyngrensningmetallisering og sandblæsning under samme tag.

City Group Overfladebehandling A/S

City Group i Middelfart er en af Danmarks førende virksomheder inden for overfladebehandling i form af industrilakering, slyngrensning, metallisering og sandblæsning.

City Group Brandsikring A/S

Derudover står vi for brandsikring af bygninger i form af brandisolering, brandlukning og brandlukning på bygninger i Danmark og i udlandet.

Knivskarpt fokus på kvalitetsstyring og god kommunikation med kunden

Vi er ISO 9001:2015 certificerede og er blandt de største i landet på overfladebehandling og brandsikring. Vores store fokus på kvalitetsstyring gør kommunikationen med vores kunder uproblematisk. Kunderne ved altid, hvor de har os, og hvornår de får tingene leveret. Og vi giver klar og omgående besked, hvis ydre forhold uforventet skulle rykke på vores mulighed for at levere til tiden.

Prissætning på kundens præmisser

Vi forsøger altid at være på kundens side i vores prissætning. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, og hvis der indtræffer fordyrende omstændigheder som vores kunder eller vi ikke kunne forudse, tilpasser vi altid prisen til et fair niveau.

City Group

Mandal Alle 18
5500 Middelfart

Skriv en besked

Skriv gerne en besked herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.