City Group tilbyder komplette løsninger inden for brandsikring og overfladebehandling ved renoveringsprojekter i hele Danmark.

Med muligheden for, på den ene side at kunne udføre brandmaling, brandisolering, og brandlukninger, og på den anden side sandblæsning, metallisering og lakering, kan et samarbejde med City Group i stor grad blive en fordel for vores kunder i fremtidige renoveringsprojekter.

City Group Brandsikring, og City Group Overfladebehandling tilbyder komplette løsninger. Vi sikrer som sikrer komplet brandsikring, såvel som maleopgaver på træ og stålemner, som brugte gelændere, værn, døre, altaner, m.v. City Group vil være den foretrukne samarbejdspartner ved renoveringsprojekter i hele Danmark.

City Group Brandsikring har igennem de seneste 10 år markeret sig på området omkring brandsikring. City Group Overfladebehandling har mere end 40 års erfaring i sandblæsning og lakering af stål, såvel som træ, låger, m.v.

Store besparelser. Der er op imod 50% besparelse at hente ved ny lakering fremfor udskiftning til nyt. Ligesom det også falder fint i tråd med netop renoveringsprojekter, at genbruge så meget som muligt.

Senest har City Group, i samarbejde med en af landets store entreprenører udført komplet brandsikring, såvel som lakering af værn og radiatorskjulere, til Politiskolen i Vejle.

Vi ser frem til din forespørgsel i forhold til dit næste renoveringsprojekt. Vores rimelige priser og ”kvalitet til tiden” sikrer de bedste forudsætninger for et godt resultat.

City Group – Din foretrukne samarbejdspartner ved renoveringsprojekter.