City Group Brandsikring bliver eneforhandler i Norden af Bolt Caps. En hurtig og nem løsning for brandsikring af bolte, med store besparelser.

Kapsler, til brandsikring af bolte.

Bolte og møtrikker betragtes i byggerier at være en del af den bærende konstruktion, og derfor er vigtigheden af en ordentlig brandbeskyttelse lige så stor her, som på selve stålet.

Brandsikring af bolte har hidtil været et tidskrævende projekt, som tilmed ofte munder ud i et mere eller mindre tvivlsomt resultat.

Tvivlsomt fordi den hidtidige eneste metode har været påføring med en pensel, i op til 6-8 påføringer.

Dette er meget tidskrævende og forbundet med stor usikkerhed i forhold til lagtykkelser. Samtidig vil en påføring i så mange lag, ikke kunne gøres med et pænt resultat.

Store økonomiske besparelser med Bolt Caps.

Der opnås ikke alene en flot afslutning på en boltende, der kan også hentes meget store besparelser ved brugen af Bolt Caps. Placer Bolt Caps hen over bolten, og et let slag, og vupti så er den sag afsluttet. Erfaringer viser helt op til 90 % i forhold til manuel påføring af brandmaling.

City Group Brandsikring - Bolt Caps Danmark

City Group Brandsikring bliver eneforhandler i Norden.

City Group Brandsikring i Middelfart har netop indgået en aftale om forhandling i Skandinavien, og landene rundt om Østersøen af et beskyttelsessystem til bolte, som vil blive markedsført under navnet Bolt Caps.

Bolt Caps monteres let med en et enkelt slag med en gummihammer, hvorefter bolten er beskyttet i op til 120 minutter. Bolt Caps kan ydermere leveres malet i ønsket farve efter kundens ønsker.

Bolt Caps testes i øjeblikket hos DBI (Dansk Brandteknisk Institut). En endelig godkendelse forventes at være klar indenfor de næste to uger.

Bolt Caps også til beton.

Brandsikring af bolte, ved samling af søjler og betonelementer kan også være en udfordring, men også her vil Bolt Caps være en løsning.

Bolt Caps udmærker sig ved at være en sikker løsning. Samtidig efterlader den boltene i pæn og præsentabel afslutning.

Få mere at vide om Bolt Caps.

Yderligere information på mail@citygroup.dk eller Allan Osther på tlf. 40362465.

Læs mere om brandsikring.

Følg City Group Brandsikring på LinkedIn.